Hoe werkt het?

1. U bekijkt thuis rustig de online catalogus.

2. Als u iets ziet dat u interesseert, klikt u de schoenen en de bijhorende maat aan.

3. De klantenfiche wordt door u ingevuld.

4. Ik krijg vervolgens uw bestelbon binnen en neem contact op.

5. We bespreken samen hoe we levering regelen:

* verzending via Bpost (+5,70 euro verzendingskosten)
* levering aan huis (in de buurt)
* afhaling in de winkel

Bij levering aan huis of afhaling in de winkel kan u altijd eerst passen en beslissen vooraleer u afrekent.

ELLA – De winkel

Ella is een fijne winkel en een gezellige plek, met veel – heel veel – mooie schoenen. Schoenen voor alle soorten voeten. En schoenen die handgemaakt worden in Europa, want kwaliteit is zo belangrijk. Ik help je kiezen: de perfecte kleur, de juiste maat en het beste model voor jouw voet. Schoenen moeten mooi zijn, natuurlijk. Maar ze moeten ook gewoon goed zitten, dat is zo belangrijk. Ik zorg ervoor dat jij met de juiste schoenen buiten gaat.

Ella heeft meer. Naast schoenen vind je hier ook accessoires en leren tassen. Ook die kies ik allemaal zelf uit. Alleen wanneer ik zelf 100 % overtuigd ben, komt het in de winkel terecht.

De merken van Ella

In mijn winkel vind je vooral schoenen die handgemaakt worden in Europa.
Het is een luxe dat we hier zoveel kwalitatieve leveranciers hebben, dus die keuze maak ik bewust. Wanneer ik collecties aankoop, ben ik minstens zoveel bezig met de leest van de schoenen, als met de stijl. Dat bepaalt écht de pasvorm en het comfort om schoenen elke dag te dragen.

EVELIN – De vrouw achter Ella

Zelf de beslissingen nemen, nieuwe collecties schoenen uitkiezen én elke dag mensen mogen helpen: Ik vind het allemaal zalig.

Een klant die met een smile buitengaat of iemand die achteraf komt zeggen hoe tevreden ze is over haar schoenen: daar doe ik het voor. Die juiste schoen vinden, mag trouwens een uitdaging zijn: hoe moeilijker de zoektocht, hoe enthousiaster ik word. Nu ja, het mag er ook van bij de eerste schoen boenk op zitten, natuurlijk.

Bij Ella is iedereen welkom: hardwerkende, rustige, sportieve of klassieke vrouwen. Zij die op zoek zijn naar een echte tijdloze klassieker, maar ook zij die graag elk seizoen voor een nieuw paar gaan. Vrouwen met een groot of kleiner budget, met iets bredere of net heel smalle voeten.Het maakt niet uit.

Bij Ella vind je exact wat je wil.